praksis sykepleie

Dra ut i verden i praksis som sykepleier

Dra ut i verden i praksis som sykepleier

Studerer du sykepleie og drømmer du om å få klinisk erfaring før du er ferdig på studiet? Da kan du gjøre det på en helt unik måte med TryMedics. De tilbyr nemlig opphold i utlandet der du kommer på 4-12 ukers sykehuspraksis på en av deres samarbeidssteder. Disse ligger i et U-land og vil derfor gi deg muligheten til å se et veldig annerledes helsevesen enn du kjenner fra Norge.

Praktisk erfaring og ny viten

Som sykepleier er det viktig å ha sine faglige kompetanser i orden, og med et slikt forløp kan du styrke deg på både det praktiske, personlige og teoretiske området. Du vil nemlig følge en sykepleier – en såkalt mentor – i hverdagen på et sykehus, og her vil du observere behandling, undersøkelse, prosedyrer og alle de andre tingene som er en del av arbeidsdagen.

Du vil selvfølgelig også få masse informasjon, og din mentor vil dele sine erfaringer og forklare deg om pasientens symptomer, sykdom, behandling og mye mer. Selvom det primært er snakk om observasjon, så kan du også under oppsyn få oppgaver som passer til ditt kompetanse- og utdannelsesnivå.

Det vil være mulig å ønske praksis sykepleie på bestemte avdelinger for at du kan få den mest relevante praksis, og du får stor viten om dine fokusområder.

En felles opplevelse

Denne fantastiske opplevelsen skal du selvfølgelig dele med andre, og dette er andre unge med samme interesser som deg. Det vil nemlig være minst en annen medreisende på samme avdeling som deg som du kan dele opplevelsen med. Du vil vanligvis reise med en større gruppe som deltar i leksjoner med deg, og som du selvfølgelig også kan dele fritiden din med.

Oppholdet skjer på Zanzibar eller i Uganda så her er det rik mulighet for spennende opplevelser, og du vil få minner for livet og nye venner på veien.