seng

Finn den rette sengen på nettet

Finn den rette sengen på nettet

Er det på tide med ny seng? Her skal vi se litt nærmere på ulike sengetyper og på hva du skal tenke på når du skal finne den helt rette. 

Hva slags sengetype skal jeg velge?

En av de mest populære sengetypene på markedet, er det som heter kontinentalseng. Det er en høy og luksuriøs seng, som minner om den sengetypen man finner på fine hoteller. Derfor er det kanskje ikke så rart at denne sengetypen er blitt mer populær, i takt med at det å få hotellfølelsen på soverommet er blitt trendy. Men i tillegg er dette en god sengetype som består av hele tre madrasslag, som alle sammen jobber for å gi deg den ultimate støtte og komfort.  

Med en regulerbar seng, får du mulighet for å justere sengen etter behov. Det kan være den perfekte sengen for deg som har ryggplager eller andre plager i kroppen, som snorker, eller som kanskje til og med er gravid. Det er den perfekte seng for snorkere (eller for de som har en partner som snorker), fordi den gir deg mulighet for å heve hodet litt, og dermed så kan det lette presset som fører til snorkingen. Det kan være en kjærkommen gave i parforholdet, med en seng som kan redusere snorking. Regulerbare senger er som regel senger i forholdsvis høy kvalitet, og man får flere madrasslag og en kraftig, elektrisk motor. Se et stort utvalg av regulerbare senger og finn den rette her

Husk å velge riktig overmadrass 

Det er ikke bare sengen i seg selv som er viktig, en av de tingene mange glemmer å fokusere på, er overmadrassen. Dette er et svært viktig element, og man bør velge en overmadrass som enkelt kan rengjøres og som gir god støtte og komfort. Mange velger en overmadrass i naturlateks, fordi den er fuktavledende og virker avkjølende. Perfekt for deg som blir varm om natten, med andre ord.