Personvekt

Finn en ny badevekt i dag

Finn en ny badevekt i dag

editorial

En badevekt – eller personvekt – er noe som mange av oss ønsker å ha i hjemmet av forskjellige årsaker. Men visste du at det faktisk finnes utrolig mange forskjellige varianter med ulike funksjoner og egenskaper som du kan velge mellom?

Hvilken personvekt skal du velge

Det primære formålet med en personvekt er å veie deg og familien, og derfor er det selvfølgelig nødvendig at den kan gi relativt presise veiinger innen for et ganske stort intervall. Men det er dog sjeldent viktig for folk å kjenne sin egen vekt ned til siste gram, og derfor rekker det fint for de fleste med en presisjon på rundt 100 g sammen med en maksimalvekt på ca. 2-300 kg.

Personvekt

Det finnes dog også personvekter som har en rekke andre funksjoner enn bare å måle vekten. Noen kan nemlig utføre andre målinger som fettprosent, kroppsvæske osv. så du får et bedre bilde av kroppens komposisjon. Dette kan bl.a. være relevant for deg som trener mye eller vil gå ned i vekt, men er selvfølgelig også relevant for bedrifter som personlige trenere, leger og sykepleiere, kostholdseksperter osv.

Finn din nye badevekt i dag

Om du leter etter en personvekt til hjemmet eller til profesjonell bruk, så kan du finne den online hos Vektekspert.no. De tilbyr et stort utvalg av vekter, og blant sortimentet finner du selvfølgelig også de populære badevektene i mange forskjellige designs og varianter.

Du finner blant annet noen av markedets mest anerkjente produsenter, og i det store utvalget kan du helt sikkert også finne den riktige vekten for deg. Uansett hvilken modell du velger, så kan du være sikker på at du får en høy kvalitet til en veldig fordelaktig pris. Du kan lese mer om de forskjellige modellene på siden, og bli klokere på hvilken som passer for deg og dine behov.