Bobil

Gjør deg klar til surfe-sesongen med en Bobil i Namsos

Gjør deg klar til surfe-sesongen med en Bobil i Namsos

Gjør deg klar til surfe-sesongen med en Bobil i Namsos.

Det er mange som ikke vet det, men værforholdene og den lange kystlinjen vi har, gjør at Norge er en helt fantastisk destinasjon for surfere. Grunnen til at mange nok heller tenker på varme strøk når de tenker på surfing er helt klart at vandet vi har er så innmari kaldt, men det betyr ikke at forholdene er mindre gode.

Når man først er i vannet er det en lek og man blir faktisk vandt til å surfe i kaldt vann, særlig hvis man har kjøpt en Bobil i Namsos og har en varm kopp kaffe, rene klær og ulltepper ventende når man kommer opp. For norske surfere, som surfer hele året i kaldt vann, er det nemlig avgjørende å ha et sted å være etter at man kommer opp av havet. Så nettopp den investeringen er et populært valg, med god grunn.

Det er mange surfere i Norge og mange av dem har bobil nettopp fordi de norske forholdene krever at man kan varme seg etter at man kommer opp av havet. Det gir også virkelig god fleksibilitet når det kommer til å komme seg ut til havet når bølgene er best og med reglene vi har i Norge kan man sove nesten hvor som helst, så helgeturer er veldig populært.

Del bobil med andre surfere

Det å ha en bobil tilgjengelig er som surfer i Norge en klar fordel og mange velger å kjøpe en Bobil i Namsos sammen med andre surfere. Når man deler bilen er det klart mindre utgifter forbundet med det og man kan få god nytte av at man også kan reise sammen og bytte på å kjøre, når man kjører lenger distanser.

Det er nemlig mange gode steder å surfe i Norge og de ligger ofte langt fra hverandre, men en surfetur på en uke eller to kan dekke de fleste delene av landet hvis man er flere som kjører.