tannlege

Har du fått plutselig tannverk?

Har du fått plutselig tannverk?

Har du fått plutselig tannverk?

Få ting er verre enn tannverk. Kanskje har du et hull som akutt trenger hjelp. Eller kanskje du akkurat har vært hos tannlegen for en omfattende behandling eller operasjon og akutt opplever komplikasjoner etterpå? Det er på ingen måte en situasjon noen ønsker å oppleve.

Jeg opplevde det tidligere i år og var så glad for at jeg kunne få komme til en akutt tannlegevakt i trondheim. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort hvis det ikke hadde vært mulig. Det gjorde så innmari vondt etter at jeg hadde fått fjernet en visdomstann og det siste seg at det hadde gått betennelse i det, så det var bra at jeg fikk hjelp da jeg gjorde.

Lagre telefonnummeret

Noe jeg har lært meg er at det å lete etter nummeret til en akutt tannlegevakt i trondheim ikke er noe jeg ønsker å gjøre igjen. Så nå har jeg lagret det akutte nummeret sammen med nummeret til tannlegen min hos Valentinlyst sånn at jeg kan kutte ned ventetiden hvis noe skjer igjen.

Det føles beroligende å vite at det alltid er der, selv om jeg selvsagt håper at det aldri skjer igjen, for hvem ønsker seg vel det. Men bedre å være forberedt, for man klarer ikke å utrette så veldig mye når man er i den typen smerte akkurat.

Akutt tannlegevakt

Det er mange grunner til at man mener at tannlege burde gå under samme ordninger som vanlig lege og spesialister. Enda en grunn til det er at det jo faktisk er behov for akutt tannlegevakt fordi folks helse står på spill. Akkurat på samme måte som man har vakt-leger på et sykehus. Tannhelse er like viktig som vanlig helse og det er ingen verdig grunn til å holde det separat i hvordan staten støtter behandlinger. Dårlig tannhelse kan jo til og med påvirke helsa generelt.