hårtap

Hår er med på å gi selvtillit

Hår er med på å gi selvtillit

Hårtap menn opplever er tøft

Det å ha langt hår er fremdeles en mote for mange. De fleste tenker nok at tiden med hockeysveiser og metall hår er forbi for lengst, men dette er ikke tilfellet. Disse hårtypene er kanskje ikke en del av vår pop kultur lenger, men de eksistere i beste velgående som sub kulturer som ofte tiltrekker seg ungdommer. Det å gjøre noe med håret når man er ung, kan være det samme som å endre eller spesifisere sin stil.

Håret betyr veldig mye for veldig mange. De aller fleste tenåringsjenter har langt hår som krever mye arbeid for å holde fint. For mange mennesker er håret noe som er en del av vår identitet. Vi er stolte over håret vi har på hodet og vi er livredde for å miste det. Det hårtap menn opplever er tøft. 

Menn er mest utsatt

Dessverre så er hårtap menn opplever noe veldig mange går igjennom i løpet av livet. Hårtap kan i teorien påvirke hvem som helst, men det er ingen tvil om at det først og frest er menn som er mest utsatt. Her ligger det mange genetiske årsaker bak, men en god del menn begynner å merke hårtap allerede i slutten av 20 årene.

Noen opplever det allerede før, men det er en god grunnregel at dersom du fremdeles har håret når du er passert 40, så er det en god sjanse for at du beholder det livet ut. Dette er likevel ingen garanti og hårtap kan inntreffe når som helst.

Så hva kan vi gjøre for å unngå dette? Mange tenker at vi er helt hjelpesløse og bare må håpe på å unngå hårtap, men dette stemmer ikke. En god måte å forhindre hårtap på, er via råd fra en frisør. Frisører vil ha god kunnskap angående hva som er bra og hva som ikke er bra når det kommer til produkter som kan brukes for ditt hår.