hårtap

Riktig egenpleie gir deg tykt og fyldig hår

Riktig egenpleie gir deg tykt og fyldig hår

Mange av oss bruker både tid og penger på dyre behandlinger hos frisører for å imøtekomme drømmen om et perfekt hår. Ved enkle grep kan du derimot gjøre håret ditt tykt og glansfullt hjemmefra.

Du kan både kure og pleie håret ditt ved å benytte deg av gode fuktighetspleiende produkter som du får kjøpt i apoteket, eller hos frisører som holder til i nærheten av deg. Egenpleie omfatter også at du passer på å få i deg riktige næringsstoffer gjennom kostholdet ditt. 

Riktig bruk av hårprodukter vil snarlig gi synlige resultater i speilet. Ved å spise riktig kosthold vil du raskt oppdage at håret ditt får en fornyet glans. Riktig kosthold skal også gi deg en økt hårvekst og sunnere hår. Dersom du ikke opplever at hårveksten din bedrer seg kan du ta en titt innom eksempelvis https://puregrow.no/.

Ta hensyn til din hårtype

Vi har alle forskjellige hårtyper som krever ulike produkter for at glansen skal komme tilbake. Tynt og tørt hår krever gjerne en mer dyptgående pleie enn andre hårtyper. Det er ikke alle hårtyper som tåler sterke hårbehandlinger som farging og striping.

Du bør derfor vurdere om du skal gi håret ditt en pause fra produkter som kan slite på håret, i stedet for å gi det glans. Det anbefales derfor at du begynner med en rensesjampo. Deretter kan du benytte en dyptgående kur som vil pleie håret ditt på en tilfredsstillende måte.

For å oppnå et godt og varig resultat bør du ikke benytte stylingprodukter som sliter på håret under denne egenpleieperioden. Dersom du lar håret hvile vil du raskt se at det slitte håret får nytt liv. Du bør også ta en tur til frisøren for å klippe slitte hårtupper. Du kan derimot oppnå et tilfredsstillende resultat om du bruker tid på å klippe håret ditt hjemme.