Rusbehandling

Rusproblemer kan føre til et liv på gata

Rusproblemer kan føre til et liv på gata

Er du lei av rusproblemer?

Om du har holdt på med rus i mange år, så er sjansene store for at du er lei av å være avhengig. Ikke bare koster det mer enn noen har råd til finansielt, men det koster deg et helt liv. Du sliter med å være et familiemedlem, en far, eller en mor. Samtidig mister du din egen livsverdi, og det er nærmest umulig å holde på en vanlig jobb. Det er derfor viktig at en blir kvitt rusproblemene. 

For de aller fleste er derimot veien ut av rusen veldig vanskelig å i det hele tatt igangsette. Det kan være ufattelig tøft å bare sette i gang med å si at en ferdig med rusen, da noen tross alt trenger å treffe bunnen helt for å innse problemet. Mange klarer seg i flere år, men sliter så sant en kommer seg til de seriøse diskusjonene. Realiteten er at disse menneskene egentlig bare tror at de kan overleve med rusproblemer uten å gjøre noe med livsstilen. 

Få hjelp med dine rusproblemer!

Du kan i dag får hjelp med rusproblemene dine. Det hele begynner med at du tar et valg om å komme deg ut av rusen. Dette gjør du ved at du dropper alt du har planlagt og oppsøker hjelp. Det er et viktig steg fordi det setter deg i kontakt med noen om vil følge deg opp. Samtalene er uforpliktende, men terapeutene du vil snakke med vil ønske å hjelpe deg med å komme deg ut av rusen din. 

Rusavvenning høres kanskje skummelt ut som en løsning på dine rusproblemer. Det er fort gjort å tenke at en kan klare å gjøre dette selv, og at en ikke trenger den stereotypiske fengselsløsningen. Allikevel handler rusavvenning i dag om personlige og nære forhold med frihet bak!