halloween kostyme

Søte og skremmende Halloween kostymer

Søte og skremmende Halloween kostymer

editorial

Er du klar til høstens store kostymefest – Halloween? Her er kostymet selvfølgelig i sentrum, og barna må ha morsomme, søtte eller skremmende kostymer som de (og du sikkert også selv) vil elske.

Herlige kostymer for Halloween

Uansett om det er barnets første, andre, fjerde eller tiende Halloween, så er det ingen tvil om at kostymet er viktig. Hos de minste er det selvfølgelig deg som forelder som står for å velge, men når de blir større kan du med fordel la barna selv fortelle hva de ønsker å ha på seg. Det kan f.eks. være en figur fra bøker eller TV, en kjendis, et dyr eller noe helt annet.

Hos Lekeakademiet.no kan du finne ditt nye Halloween kostyme, og her er det noe for alle. Du kan nemlig finne noe for barn i alle aldersgrupper, og med alle interesser. 

Søt, morsom, kul eller skremmende?

Du kan blant annet få de søteste, herligste kostymer med dyr som får barna dine til å se ut som en liten løve, sjiraff eller leopard. Men du kan også få kostymer i ekte skremmende Halloween-stil, der barna kan kle seg ut som en vampyr, et monster, en mumie, en heks eller kanskje et spøkelse. Det er masse skremmende muligheter som på samme tid er både flotte og kule.

halloween kostyme

Det kan også være at din lille jente drømmer om å være en fin prinsesse i rosa kjole, eller at gutten din vil være en tøff superhelt? Du får også de rare og morsomme kostymer som banan, gulrot eller andre utkledninger som helt sikkert vil få selskapet til å smile.

Det er helt opp til deg (og barna) å velge hvilket kostyme som er det helt riktige, for på siden kan du finne noe for enhver smak. Du får selvfølgelig også ansiktsmaling så alle detaljer er på plass.