vegdekor

Stilig veggdekor til hele hjemmet

Stilig veggdekor til hele hjemmet

Innen veggdekorasjoner finnes det mange muligheter, og her kan du virkelig skape unike designs og uttrykke din personlige stil. Det er en opplagt måte å få farger og personlighet inn i innredningen på, og så kan det brukes i alle rom.

Slutt med hvite vegger

Den hvite, minimalistiske stilen som vi tidligere har sett i mange hjem er sakte på vei ut. Nå gjelder det nemlig om å få farger, personlighet og varme inn i hjemmet. Det skaper et rom som innbyr til kos og samvær, mens de hvite vegger og den kliniske atmosfæren sakte forsvinner.

Derfor kan du også godt være modig og kreativ med din veggdekor. Vær ikke redd for å velge farger og kontraster, for det er nettopp dette som gir liv til rommet. Du bør dog være oppmerksom på å velge en rød tråd mellom farger og mønster på dine veggdekorasjoner, og gjerne matche dem til resten av innredningen. Da får du nemlig bedre balanse i rommet, og du unngår et rotete uttrykk.

Hvilken veggdekor velger du?

Veggdekorasjoner kan være mange forskjellige ting, så det er helt opp til deg hva du velger. Du kan for eksempel bruke de populære wallstickers som festes direkte på veggen, og derfor er veldig praktiske å bruke. Disse kan både være søte og morsomme motiver til for eksempel barnerommet, eller du kan velge fine wallstickers med tekst som også er veldig flotte på ditt eget soverom eller i entréen.

Veggdekor kan også være bilder, plakater, fototapet, malerier eller noe helt annet. Det er fullstendig opp til deg og din personlige stil, og det finnes masse muligheter på markedet. Det riktige valget avhenger blant annet av rommets størrelse og type, hvilke farger som allerede finnes i rommet, men selvfølgelig også av din egen smak og hvilket uttrykk du ønsker å skape.