makita batteri

Trenger du et nytt makita batteri?

Trenger du et nytt makita batteri?

Et makita batteri brukes til et stort utvalg av Makita-verktøy som du blant annet kan finne hos steder som har et stort utvalg av batterier. Det å kjøpe litt mer enn det du har behov for kan være smart, for det er ikke sår gøy å gå tom uten å ha et nytt på lager når day gjelder batterier man ikke kan kjøpe hvor som helst. 

Hvis du har lange arbeidsdager kan det være ekstra vanskelig å beregne når batteriet kommer til å dø ut og noe av det man absolutt ikke ønsker seg er å ikke ha et ekstra batteri på lager. Det har jeg opplevd litt for mange ganger til at det er aktuelt at det skjer igjen, så jeg har alltid minst et makta batteri på lager.

Vær bevisst på både pris og kvalitet

Når jeg skal kjøpe batterier er det i hovedsak to ting jeg tenker på. Det ene jeg tenker på er prisen på batteriet og det andre jeg tenker på er kvaliteten på batteriet. For når det kommer til verktøyer så kan det være veldig dyrt å kjøpe de originale batteriet som hører til merket. Steder som Batterionline.no har både originale batterier fra Makita og makta-batterier fra 2-Power og Japcell.

Alle batteriene er testet grundig i forhold til både kvalitet og hvor kompatible de faktisk er, og det gjør at jeg faktisk føler meg trygg på å kjøpe den litt mer rimelige varianten, selv om jeg nesten alltid er aller mest glad i å kjøpe det originale, bare for å være helt hundre prosent sikker.

Jeg var litt i tvil da jeg skulle kjøpe det første, men fikk utrolig god vedilending og på siden deres kan man alltid se hva batteriene er kompatible med sånn at man alltid kan vite med sikkerhet at man kjøper helt riktig.