Cedrico

Yttertøy til den norske vinteren

Yttertøy til den norske vinteren

Til den norske vinteren er det viktig å ha ordentlig påkledning, som sikrer at man kan holde seg god og varm gjennom mange kalde måneder. Her kan Cedrico hjelpe deg godt på vei. Cedrico er nemlig et norsk merke, som produserer klær og yttertøy som er spesifikt tilpasset den norske vinteren. Her er det fokus på kvalitet og gode materialer, som er både slitesterke, komfortable og ikke minst varme – i alle temperaturer. De har klart å kombinere funksjonalitet med design, og derfor får du stilig yttertøy uten å gå på kompromiss med kvalitet. De kan anvendes til alle anledninger, uansett om det er til jobb, uteliv eller sport.

Cedrico leverer blant annet noen helt fantastiske vinterjakker til både menn og kvinner. Her får du de klassiske parkajakker i forskjellige lengder og designs. For eksempel kan du finne noen utrolig flotte i modellen Monet til kvinner, som kommer i både svart og grønn farge. Til menn får du den stilige Gilbert modell i blå og svart. Jakkene er utstyrt med praktiske og funksjonelle lommer, og har masse flotte detaljer som gjør dem både praktiske, varme og stilige på samme tid. Materialevalg er i sentrum, og her får du noen utrolig komfortable jakker som kan holde deg varm på selv de kaldeste dagene. Pelsen på hetten sikrer at du også kan bruke den i både regn og snø samt ved sterk vinn.

Du finner også annet yttertøy, som for eksempel votter i herlig lammeskinn som kan holde hendene varme hele vinteren over. Gang på gang leverer de nye kolleksjoner med stilige, moderne designs som utvikles i takt med nye tendenser og teknologier – samtidig med at den høye kvaliteten bevares. Hos Kleins.no kan du finne et herlig sortiment av de flotte, praktiske og varme Cedrico jakker samt deres andre produkter fra de forskjellige kolleksjoner.