vinduer

Boligoppgraderinger du kan gjøre nå

Boligoppgraderinger du kan gjøre nå

Det er mange spennende oppgraderinger du kan gjøre med boligen din som ikke krever hverken mye tid eller penger. Her skal vi se litt nærmere på noen av dem, så du kan finne en løsning som passer perfekt til deg og dine behov. 

På tide med et strøk maling?

Det er mange som lar det gå altfor lang tid før de maler. Det er nemlig sånn at de fleste bør male etter 10 år, og kanskje før det, hvis man vil skifte farge og stemning i hjemmet. Det er nemlig sånn at maling er noe av det som gjør at vi oppfatter et rom (og et hjem) på en bestemt måte. Bare tenk på hvor påvirket vi blir av farger. Et rom i den riktige fargen kan påvirke om rommet oppfattes som varmt eller kaldt, om vi føler oss veltilpasset eller om vi er ukomfortable. Av og til er det heller ikke mer som skal til enn et strøk maling, og ergo kan det være dumt å skifte ut absolutt hele møblementet, hvis maling egentlig er alt som skal til. Det er det nemlig i svært mange tilfeller.

Skift ut vinduene

Et annet grep som mange overser, er å skifte ut vinduene. Det er faktisk overraskende lett å skifte ut vinduene, og det finnes mange forskjellige vinduer å velge mellom på sider som https://klarvinduer.no/vinduer. Ergo kan man få vinduer som passer perfekt til ens stil og behov, og som passer inn i den estetikken man vil ha. Det er mange muligheter, og gode vinduer kan også bidra til å få varmeregningen ned. Nye vinduer isolerer nemlig bedre enn gamle vinduer, og dermed så slipper du at varme siver ut og du skal bruke unødvendig mye energi for å kompensere for varmetapet. Det er derfor det å skifte ut vinduene er en smart og god oppgradering av boligen din.